Наталія із Житомирщини приїхала до Італії 10 років тому як заробітчанка
Наталія із Житомирщини приїхала до Італії 10 років тому як заробітчанка. Нині вона шанована у Римі кондитера.
Із чоловіком Рафаелло мають власну справу – готують авторське морозиво, використовуючи лише натуральні інгредієнти та постійно вигадуючи нові смаки.
«Остання новинка – це творог із корицею та хрумким шоколадом. Це остання новинка цього сезону, яка зазнала найбільше успіху», - розповідає кондитера Наталія.
В Римі поласувати морозивом можна у тисячі кафетеріїв, тож вразити містян та туристів вельми не просто. Треба докласти максимум зусиль.
«Щоб зробити справжнє морозиво, щоб людині сподобалось, треба вкласти душу», - ділиться секретом Наталія.
Морозиво незвичне, але дуже лагідний. Наталії навіть пропонували відкрити схоже кафе у США. У тім мрія кондитери із Житомирщини – відкрити таку ж кав’ярню в центрі Києва.
Джерело: http://www.zhitomirnews.com
Останні дописи та новини